ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝ. ΣΙΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.ΕΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝ. ΣΙΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε

``παράδοση στη ποιότητα``

Η εταιρία «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝ. ΣΙΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» ιδρύθηκε το 1953 απο το κ. Παναγιώτη Σιαμπή. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση η οποία για 3 συνεχόμενες γενιές δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικότερα στη Πελοπόννησο και την Μακεδονία με γνώμονα τη ποιότητα και την απόλυτη εξυπηρέτηση. Το πελατολόγιο της περιέχει σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης όπως (super markets, cash and carry, παραδοσιακά οπωροπωλεία, εστιατόρια, τροφοδοσίες πλοίων, ξενοδοχείων).

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι φρέσκα φρούτα και λαχανικά που συλλέγονται καθημερινά απ’ όλη την ελληνική επικράτεια. Επίσης για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς η εταιρία πραγματοποιεί εισαγωγές απ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ( Ιταλία, Ισπανία ,κ.α ) καθώς και από χώρες της Λατινικής Αμερικής (Αργεντινή, Χιλή) αλλά και από την Αίγυπτο.

Η έδρα της εταιρίας και το κέντρο διανομής της βρίσκονται στη κεντρική αγορά Καλαμάτας, καταστήματα Γ 7, 8, 9, 10, 11. Εκεί συμπεριλαμβάνονται αποθηκευτικοί χώροι και ψυγεία για τη συντήρηση εμπορευμάτων ώστε να διατηρείται η φρεσκάδα τους. Άλλωστε η εταιρία πληρεί τους ευρωπαϊκούς όρους ασφάλειας τροφίμων και οπωρολαχανικών (ΙSO-H.A.C.C.P.)

Η εταιρία για τη συλλογή των εμπορευμάτων από τους παραγωγούς, τη πώληση και τη διανομή στους πελάτες της, διαθέτει 15 φορτηγά-ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας εκ των οποίων 4 συρόμενα. Επίσης από το 1997 η εταιρία μας απέκτησε τον πιο βασικό και άμεσο συνεργάτη της : τα «ΨΥΓΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.», όπου βρίσκονται στο 6,5 χιλιόμετρο Βέροιας – Νάουσας με έδρα τους τη Καλαμάτα. Πρόεδρος τους είναι ο Κ. Σιαμπής Βασίλειος.

Τα «ΨΥΓΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» αποτελούν πρότυπο μονάδος γιατί διαθέτουν θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, συντήρησης και κατάψυξης των προϊόντων αλλά και μηχανές τελευταίου τύπου GREEFA για τη τυποποίηση και διαλογή τους, βάση των ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων ISO-H.A.C.C.P.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η τροφοδοσία σε όλα τα είδη που αφορούν το αντικείμενό μας. Διαθέτοντας δυναμικό 25 ατόμων στην Καλαμάτα και 15 στην Βέροια, οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν στις προκαθορισμένες ώρες και μέρες με χαρακτηριστικό τις άριστες ποιότητες. Τέλος εξαιτίας της θέσης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εταιρία καθώς και της 55χρονης εμπειρίας πάνω στο χώρο καταφέραμε να αποκτήσουμε «παράδοση στη ποιότητα»!